content-header-image

Vastuullista palvelua

Osana ympäristövaikutusten pienentämistä Tikkurila tarjoaa asiakkailleen tuoteneuvontaa oikean tuotteen valitsemiseksi. Maalin tärkein tehtävä on suojata pintaa ja olla osa sisustusta. Kullekin pintamateriaalille sopivan korkealaatuisen maalin valinta on ratkaisevan tärkeää, jotta maalatun pinnan huoltotarvetta voidaan vähentää ja siten pidentää kohteen, rakenteen tai rakennuksen käyttöikää.

Puu, betoni ja metalli vaativat erilaisia ​​ominaisuuksia maalilta. Me Tikkurilassa ohjaamme asiakkaitamme minimoimaan maalijätteet ja varmistamaan, että tuotteet ja pakkaukset kierrätetään asianmukaisesti. Verkkosivultamme löydät Maalilaskurin, joka auttaa arvioimaan tarvittavan maalin määrän, sekä ohjeita myös työkalujen puhdistukseen ja maali- ja pakkausjätteiden kierrättämiseen. Lisäksi asiakaspalvelumme asiantuntijat vastaavat kysymyksiin maalituotteista ja niiden käytöstä sekä asiakkaille että ammattilaisille.

"Tarjoamme asiakkaillemme Maalilinjan kautta valtavan määrän tietoa, jotta heillä on aina saatavilla oikeat tuotteet ja käyttöohjeet".

transl