content-header-image

Vastuulliset tuotteet

Tikkurila on kestävien maalien, pintakäsittelyjen ja värien käytön edelläkävijä – ja teemme tämän kaiken vastuullisesti.

Olemme myös vesiohenteisten kauppa- ja rakennusmaalien edelläkävijä. Niiden osuus myydyistä tuotteista on ylittänyt jo 80 %. Vesiohenteisten tuotteiden osaamisemme myötä voimme käyttää vettä ohenteena niin, ettei se heikennä maalille tai pinnoitteelle asetettuja kriteereitä. Tämä on perusteellisen ja laajamittaisen, vuosia kestäneen tuotekehityksemme tulosta. Edistämme vastuullista kauneutta, hyvinvointia ja pintojen pidempää käyttöikää. Työmme ja tuotteemme käyttävät luonnon ja yhteiskunnan rajallisia resursseja kestävällä tavalla.

Tikkurilan maalit ja pinnoitteet on aina käyttötarkoitusta varten optimoituja. Käyttötarkoituksen perusteella määritetään tarvittavat ominaisuudet, joiden puolesta​​valikoidaan maalin valmistuskaavan ainesosat.

"Vesiohenteisten tuotteiden osuus kasvaa erityisesti kauppa- ja rakennusmaaleissa", Elisabet Sahlin, Sustainability Manager, Sweden.

vesiohenteisten