content-header-image

Olennaisuusarviointi tuotteissa

Tikkurila luo maaleja erilaisiin käyttötarkoituksiin ja pintakäsittelyihin. Tuotamme maaleja, jotka ovat korkealaatuisia ja tarjoavat kestävän suojan pinnoille. Näiden tuotteiden suojausominaisuudet auttavat pidentämään pintamateriaalien käyttöikää. Tarjoamalla parhaan mahdollisen suojan, kestävyyden ja peittävyyden pinnoille pystymme vähentämään rakennusten ympäristövaikutuksia koko niiden elinkaaren ajalta. Lisäksi asiakaspalvelumme – puhelinlinja, chat-botti, ja koulutuskeskuksemme – auttavat asiakkaitamme valitsemaan parhaiten sopivat tuotteet ja käsittelyt kaikkiin olosuhteisiin.

Tuotekehityksemme tinkimätön lupaus on, että tuotteemme täyttävät maaleille ja pinnoitteille asetetut tiukat turvallisuusvaatimukset. Laadun uhraaminen tuotteidemme vastuullisuuden kehittämisessä ei ole vaihtoehto, eikä se tue ympäristön kannalta tärkeää pinnan elinajan pidentämistä. Tarkoituksenmukaisen tuotteiden vastuullisuuden kehittämisen kautta olemme luoneet maaleja ja maalijärjestelmiä, joita ei ole pelkästään helppo ja nopea käyttää, vaan ennen kaikkea ne tarjoavat turvallisia ja kestäviä ratkaisuja pinnoille: pitkän elinkaaren, pidemmät huoltomaalausvälit ja kustannustehokkuuden.

"Kun ymmärrämme tuotteiden ympäristövaikutuksia paremmin, pystymme valmistamaan tuotteita, joiden vaikutus ympäristöön on kokonaisuudessaan myönteinen pinnan koko elinkaaren aikana", Meri Vainikka, Senior Vice President, Offering.

vkpro