content-header-image

Yhteisöllisyys

Tikkurila on vastuullinen ja aktiivinen yrityskansalainen paikallisyhteisöissään, ja panostaa eri yhteisöllisyyden edistämiseen tähtääviin toimenpiteisiin toimintamaissaan.
Community involvement

 

Yhteistyö ja osallistuminen omassa lähiympäristössä, vastavuoroinen keskustelu ja avoin vuorovaikutus sekä huolenpito ihmisistä ja omasta ympäristöstä edistävät niin ihmisten hyvinvointia ja yhteenkuuluvuuden tunnetta kuin meidän tunnettuutta ja liiketoimintaamme.

Kestävää kauneutta -ohjelma

Kestävää kauneutta on Tikkurilan sosiaalisen vastuun ohjelma. Sen avulla inspiroimme ihmisiä ja yhteisöjä kohentamaan ympäristöään ja luomaan kaunista, kestävää ja käyttäjälähtöistä ympäristöä. Osallistumalla projekteihin, joissa maaleilla ja väreillä tuodaan iloa, viihtyisyyttä ja kestävää kauneutta erilaisiin tiloihin ja ympäristöihin, voimme vaikuttaa lasten, nuorten, aikuisten ja vanhusten hyvinvointiin.

Erilaiset yhteisöt ja yhdistykset ovat voineet ideoida ja toteuttaa parempaa ja värikkäämpää ympäristöä Tikkurilan tuottein. Kiinnostus tämänkaltaiseen omaehtoiseen toimintaan on lisääntynyt sitä mukaa kun yhteiskunnan rahoitusta ollaan pienentämässä kaikkialta.

150-vuotisjuhlavuotensa kunniaksi Tikkurila lanseerasi sosiaalisen vastuun ohjelman Kestävää kauneutta. Vuodesta 2012 olemme osallistuneet noin 200 Kestävää kauneutta -projektiin 12 toimintamaassamme. Tikkurilan maaleilla on kunnostettu ja kaunistettu muun muassa rakennusten julkisivuja, puistoja, päiväkoteja ja niiden pihoja sekä kouluja.

EHDOTA PROJEKTIA »

Jos tiedät kohteen tai projektin, jossa kaivataan apuamme sekä värejä ja kestävää kauneutta, ehdota sitä meille lähettämällä sähköpostia ylläolevan linkin avulla. Kerro sähköpostissa hankkeesta ja otamme sinuun yhteyttä.