content-header-image

Vastuullinen hankinta

Tikkurilan hankinnan tavoitteena on varmistaa, että ostetut materiaalit ja palvelut ovat laadukkaita, kustannustehokkaita ja hankittu vastuullisilta toimittajilta. Hankintaryhmä on mukana kaikissa merkittävissä hankintaneuvotteluissa varmistamassa, että sekä yhteistyökumppanit että ostetut tuotteet ja palvelut täyttävät kriteerimme. Asetamme korkeita laatu- ja turvallisuusvaatimuksia kaikille hankinnoille. Nämä vaatimukset ovat myös suurelta osin eri lainsäädäntöjen määrittämiä. Näitä ovat esimerkiksi REACH- ja CLP-asetukset, maakohtaiset lait ja asetukset sekä erilaisten ympäristömerkkien myöntökriteerit.

Teemme yhteistyötä vain sitä koskevien Supplier Code of Conduct -periaatteidemme mukaan hyväksyttyjen toimittajien kanssa ja solmimme merkittävimpien toimittajien kanssa konsernitason sopimuksen. Toimittajayhteistyön periaatteet perustuvat arvoihimme, House Rules -sääntöihimme ja vastuullisuusohjelmaamme. Nämä määrittelevät vaatimuksemme laadusta, turvallisuudesta ja ympäristöstä. Lisäksi niissä käsitellään hankintaa koskevia asioita toimittajien valinnasta ja arvioinnista aina yhteistyön jatkuvaan parantamiseen.

Lue lisää näitä sivuilta mm.:

  • Tavoitteista ja sitoumuksista
  • EcoVadis -vastuullisuusalustasta
  • Raaka-aine- ja pakkausmateriaaleista

"Yhdessä kumppaneidemme kanssa kartoitamme entistä ympäristöystävällisempiä raaka-aineita ja ratkaisuja", Mika Uusitalo, hankintajohtaja.

ec2