content-header-image

Ajankohtaista koronaviruksesta

Koronaviruspandemia (COVID-19) aiheuttaa huolta ja turbulenssia maailmanlaajuisesti vaikuttaen talouteen ja ihmisten jokapäiväiseen elämään. Me Tikkurilassa työskentelemme koko ajan ahkerasti, jotta voimme jatkossakin palvella asiakkaitamme ja pitää tehtaamme ja logistiikkamme toimintakykyisenä.

Henkilökuntamme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille kaikissa tilanteissa ensiarvoisen tärkeää. Seuraamme paikallisten viranomaisten ohjeistuksia tarkasti ja lisäksi olemme itse ottaneet käyttöön lukuisia varotoimia, rajoituksia ja poikkeusjärjestelyjä tartuntariskin pienentämiseksi. Muiden muassa kaikki koulutuksemme ovat toistaiseksi webinaareja, eikä konsulenttipäiviä tällä erää järjestetä. Tämän lisäksi olemme lisänneet valvontaa kaikissa prosesseissamme, mukaan lukien taloushallinto. 

Pyrimme kaikissa tilanteissa jatkamaan toimintaamme mahdollisimman normaalisti. Seuraamme tilanteen kehittymistä tarkasti, ja tarvittaessa olemme aktiivisesti yhteydessä niin asiakkaisiimme, raaka-ainevalmistajiimme kuin muihinkin kumppaneihimme ja mukautamme toimintaamme tilanteen mukaan. 

Jos sinulla on kysymyksiä liittyen tuotteisiimme tai palveluihimme, olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi Tikkurilassa. Ilmoitamme mahdollisista muutoksista palveluissamme verkkosivuillamme ja olemme tarvittaessa suoraan yhteydessä asiakkaisiimme.